Waypoint

WayPoint is in de eerste plaats een winkel, al sinds 1999 actief met, wat wij noemen, ‘vrijetijdsnavigatie’. De hoofdvestiging van WayPoint is in het Twentse Notter.
WayPoint heeft winkels in Notter, Moordrecht (bij Gouda), Vessem, Leek en Heerhugowaard.

Gespecialiseerd in vrijetijdsnavigatie verkopen we vooral producten van het merk Garmin, wereldmarktleider in de navigatiemarkt. En met bovendien het meest brede assortiment producten. WayPoint is ’s lands grootste dealer van Garmin-producten voor vrijetijdsnavigatie. 

Doordat we volledig in deze toepassing gespecialiseerd zijn kan de klant rekenen op optimaal advies bij aanschaf, uitleg en ondersteuning bij het gebruik (bijvoorbeeld via ons Forum, MyWayPoint en Cursussen) en goede service, mocht er ooit iets met het toestel mis zijn (we hebben een eigen technische dienst).

WayPoint is ooit uit hobby ontstaan, en ook vandaag zijn de ‘WayPointers’ op dagelijks niveau ook ‘gebruiker’. Of het nu gaat om motorrijden, hardlopen, geocachen of een mooie fietstocht maken: je zult zelden iemand van Waypoint tegenkomen zonder gps op zak!

Door die intensieve gebruikerservaring weten we heel goed wat de mogelijkheden zijn. Maar ook hoe het nòg beter zou kunnen. Hoe het nòg makkelijker en leuker te maken.

Mocht je WayPoint nog niet kennen: loop binnen in de Jan Smuldersstraat 28; de koffie staat klaar! We hopen ons enthousiasme over te kunnen dragen!

Voor meer informatie zie: http://www.gps-garmin.nl/webcam_vessem.html

Bel of email even:
Telefoon. 0497-594256
Email:
vessem@gps.nl

Adres:
WayPoint-Zuid BV
Jan Smuldersstraat 28
5512  AZ  Vessem
Noord Brabant,  Nederland

Met vriendelijke groet,

Het WayPoint-team