Supermarkt EMTE

Welkom bij EMTE Liebregts ! 

Snel en zonder fratsen Boodschappen doen !! 

 • Pierre en Inge Liebregts
  Kuilenhurk 1
  5512 CA VESSEM
  Tel. 0497-591285 
    

Bij EMTE Liebregts treft u een echte ambachtelijke slagerij aan. Wij hebben namelijk een eigen slager. Dat merkt en proeft u aan de kwaliteit van ons vlees!

Voor het lekkerste ,verse en betaalbare vlees kunt u altijd bij ons terecht. Een heerlijk mals biefstukje , een sappige karbonade of prima gehakt : de kwaliteit en smaak zijn uitstekend.
In de zomer is er ruim assortiment barbecue-vlees in de winkel verkrijgbaar .

 Met onze kraakverse groente en fruit bieden wij een ruime keus met de beste kwaliteit van dat moment. Elk seizoen is anders en het seizoen ziet u terug op onze groente- en fruitafdeling.

Heeft u binnenkort een verjaardag of een gezellig feestje ? Dan maakt C1000 u het gemakkelijk met onze gebakservice online. Vandaag voor 12.00 uur besteld kunt u het morgen ophalen in onze winkel ! Verder is onze broodafdeling dagelijks voorzien van vers brood , broodjes en gebak. In de winkel zelf wordt er de gehele dag diversen soorten klein brood en snacks afgebakken.

In onze winkel vindt u alle :

 • Bekende A merken
 • C1000 huismerk de beste kwaliteit voor een scherpe prijs
 • C1000 basislijn goede producten voor een klein prijsje

 Faciliteiten : bloemen & planten , telefoonkaarten , postzegels , kopieerapparaat, invalide kassa , zelfzorggeneesmiddelen , winkelwagentje voor kinderen , gebakservice online , extra geldopname en gratis parkeren.

 Graag tot ziens in onze winkel !!

Zie onze website: http://www.emte.nl/