Ridisign

Hoeden atelier:
Ria ontwerpt hoeden voor particulier en bedrijf. Zij werkt met zowel klassieke hoedenmaterialen , zoals vilt en sinemay als met materialen uit haar omgeving. Van eenvoudig draagbare hoeden, petten en fascinators (hoofdcorsages) tot theater ontwerpen. Als docent modevak kan zij u tevens voorzien van maatwerk kleding.

Docent Beeldende vakken:
Ria is als docent verbonden aan het cultureel centrum de Wig te Best, waar zij de cursus beeldhouwen verzorgt en aan het cultureel centrum De Parasol te Veldhoven voor de cursus Tekenen en schilderen. Daarnaast is zij regelmatig gastdocent voor basis- en middelbare scholen of voor groepen op 2 als op 3 dimensionaal gebied.

Interieurvormgeving:
eco bewust wonen binnen en buiten. In je woning en tuin, wil je tot rust komen, gezond leven in harmonie met je omgeving. Duurzaamheid, veiligheid, gezondheid en bewust leven zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Niet iedereen kan en wil puur ecologisch leven, maar bewuste keuzes maken en mogelijkheden aftasten zijn voor iedereen haalbaar om tot een eigentijds interieur te komen.

Verkoopstyling:
een goede presentatie van je woning bij verkoop door styling en fotografie of een modelwoning sfeervol inrichten. Met aanbod van meubel- en accessoire verhuur, begeleiding , fotografie en internetpresentaties, waarbij u uw eigen verhaal over uw woning kunt vertellen.

Contact: ria.bernards@ridesign.nl