Opleidingen

Welten

Welten is marktleider in het op interim-basis beschikbaar stellen van financieel specialisten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Daarnaast verzorgt en ontwikkelt onze organisatie opleidingen voor de financiële sector. Welten werkt al twintig jaar voor gerenommeerde opdrachtgevers. De kernbezetting ligt – afhankelijk van de vraag – tussen de 600 en 900 professionals.
Missie We willen onze medewerkers een kansrijke omgeving bieden en daarmee een optimale bijdrage leveren aan de dienstverlening van banken, verzekeraars en pensioenfondsen.
Visie De bank-, verzekerings- en pensioenmarkt is aan sterke veranderingen onderhevig. Door de mens centraal te stellen willen wij de partner zijn voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen waardoor zij op elk moment over de juiste kwantitatieve en kwalitatieve personeelscapaciteit kunnen beschikken om op de veranderingen in de markt in te spelen.
Cultuur De cultuur binnen Welten omschrijft zich het best als gemoedelijk, persoonlijk, daadkrachtig en professioneel.
Kernwaarden De kernwaarden vormen het DNA van een organisatie. Wij spreken daarom ook niet van kernwaarden, maar van het DNA van Welten.
De mens centraal No-nonsense Altijd door passie gedreven

Ons bezoekadres
Magistratenlaan 2
23 MD Den Bosch
8e verdieping

Postadres
Postbus 566
5201 AN Den Bosch

Telefoonnummer
(088) 828 88 00

E-mail
E-mail: info@welten.eu