InBewustzijn

Totaal gezond zijnInBewustzijn Centrum en TotaalGezondzijn praktijk hebben tot doel de lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen en verbeteren. Belangrijke pijlers hierbij zijn milde beweging, gezondheid, voeding en (weinig) stress. Dit doen we met de complementaire gezondheidspraktijk, mindfulness yoga en meditatielessen, Mindfulness training, diverse workshops op het gebied van gezondheid, welzijn, voeding en stressreductie.

Praktijk TotaalGezondZijn
Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Psychosociaaltherapie, Orthomoleculaire therapie, Hormonale therapie, BrainQ-therapie, Vitaliteitstherapie, Stresscounseling, Zwangerschapscoaching en Business counseling. Vergoeding van ziektekostenverzekering bij aanvullende verzekering voor natuurgeneeskunde.

Kijk op de website voor meer informatie of voor een afspraak te maken.

http://www.totaalgezondzijn.nl

Centrum InBewustzijn

Mindfulness Hatha Yoga en Meditatie
Wij verzorgen minimaal vijfmaal per week Mindfulness Yoga- en Meditatielessen.
Om aan de yogalessen deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben. Diverse malen per jaar organiseren we een yogadag voor beginners. Het is ook mogelijk om als beginner een privéles te volgen, zodat je met een goede basis de groepslessen ingaat. Een yogales is een rustpunt in de week. Even je zinnen verzetten en echt ontspannen. Mindfulness Yoga houdt je soepel en helpt bij dagelijkse stress.

Mindfulness training voor stressreductie
Deze cursus/training wordt periodiek gegeven in groepsverband. Deze cursus is speciaal geschikt voor mensen die hinder ondervinden van stress en negatieve gedachten. Het geeft je een inkijk in je patronen, oftewel hoe je met het leven omgaat. Je leert eenvoudige technieken aan om stress en spanning te verminderen. Deze technieken kun je altijd toepassen.

Kijk op de website voor meer informatie over de data of neem contact op.

http://www.InBewustzijn.nl

inbewustzijn.

 

 

 

 

info@InBewustzijn.nl

Tel. 0497-338642
Mobiel 06-21398969
Bank NL12 INGB 0005 3488 69

Correspondentieadres
Vierschaar 1
5531 GV  BLADEL

Praktijkadres en Yoga- & Meditatie centrum
Vondereind 2
5512 ND VESSEM