Hotel De Gouden Leeuw

De Gouden Leeuw Vessem heropent hotel

De hotelactiviteiten werden gestaakt in de jaren zeventig. De Gouden Leeuw speelt in op de groei van de zakelijke markt rondom Eindhoven airport en gasten die willen uitrusten in de natuur van de Brabantse Kempen. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien om als ideale uitval basis te dienen na bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de Vessemse natuur of voor uw bedrijfsgasten na een meeting in één van de vergaderruimtes.

Met de opening van de hotelkamers voegt de Gouden Leeuw weer een dienst toe aan het toch al veelzijdige bedrijf in Vessem. De geschiedenis van de brouwerij gaat terug tot voor 1716. Na restauratie van de gebouwen werden deze weer op de gemeentelijke erfgoedlijst geplaatst. Met de toevoeging van het hotel ontstaat er een totaal concept op deze bijzonder locatie waarin gasten van alle gemakken zijn voorzien. Zo is het voor de zakelijke markt mogelijk om gasten die een langere reisafstand af te leggen hebben, voor een meerdaagse meeting te herbergen. De meeting is uit te bereiden met lunch en/of diner in het restaurant van de Gouden Leeuw.

De hotel kamers bieden een hoog comfort niveau. Alle kamers zijn uitgerust met een apart ligbad, apart toilet en een aparte inloopdouche. De gasten slapen op hoge kwaliteit tweepersoons boxsprings en beschikken over Led televisie met kabelzenders. De kamers op de benedenverdieping bevatten ook nog een slaapbank waarop twee kinderen kunnen slapen en hebben toegang tot de binnentuin.

In combinatie met de hotelkamers zijn er diverse arrangementen te boeken waarbij men ook kan genieten van bijvoorbeeld de welness van de Boerderij Spa in Hoogeloon. Ook kan men voorafgaande het verblijf verschillende bier en dinerarrangement bij boeken in het restaurant of herberg van de Gouden Leeuw tegen een gereduceerd tarief.

De hotelkamers kunnen ook een welkome uitbereiding zijn van bijvoorbeeld uw trouwfeest bij de Gouden Leeuw. Na het feest in de bottelarijzaal kunt u zonder verder te reizen uw suite betrekken en van uw nachtrust genieten.

Kijk voor meer informatie op de website: www.brouwerijhotel.nl