FysioVessem

DSC_0073cFysioVessem, Bertine Peters & Elle Bartels

 • Fysiotherapie en Manueel Therapie
  Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Vanaf januari 2006 kunt u rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. Natuurlijk kunt u ook altijd op verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht.Een behandeling kan onder meer bestaan uit massage, mobiliserende/manipulerende technieken, oefentherapie en fysiotechniek. Als onderdeel van de behandeling doet U zelf ook oefeningen thuis. Daarnaast wordt preventief advies en voorlichting gegeven. Het aantal behandelingen dat voor vergoeding in aanmerking komt, is afhankelijk van de, door U, gekozen aanvullende verzekering.
 • Dry Needling
  Dry Needling is een nieuwere behandelmethode van de nederlandse fysiotherapeut. Door middel van een speciale
  techniek worden spieren aangeprikt en die raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry Needling gebruikt
  een “droge” acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gebracht. Dry Needling is niet hetzelfde als
  acupunctuur: Dry Needling werkt op specifieke punten in de spieren, de zogenaamde triggerpoints en is geen
  energiebehandeling, zoals bij acupunctuur.
 • Fysiofitness100_3122c
  Fysiofitness is geschikt voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, maar natuurlijk ook zeer geschikt voor iedereen die onder extra begeleiding wil sporten.
  Zowel patienten als niet patienten kunnen onder begeleiding op een verantwoorde manier werken aan gezondheid/conditie/gewicht. Naast apparatuur gericht op conditieverbetering (cardiofitness) zullen we tevens gebruik gaan maken van apparatuur gericht op krachtverbetering van het gehele lichaam.
 • Verwarmde cabine
  Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een verwarmde cabine. Deze cabine wordt door middel van infrarood verwarmd tot ongeveer 35-37 graden (thermofysische methode). De warmte werkt diep in de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Op deze manier maakt het mensen, die normaal weinig/niet kunnen bewegen in verband met pijnklachten, ook mogelijk om te sporten.

 Speerpunten FysioVessem
– gemoedelijke en vrije sfeer
– korte wachttijden
– flexibiliteit
– ruime openingstijden
– specialisaties Manueel Therapie en Dry Needling

Afspraak maken

U kunt zowel telefonisch, via de mail of via de website een afspraak maken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken buiten kantoortijden.

0497-591145

info@fysiovessem.nl

www.fysiovessem.nl