Gem. Huis D’n Boogerd

D’n Boogerd is het gemeenschapshuis van Vessem en heeft een multifunctionele culturele zaal, een gymzaal, vergaderruimte en ontmoetingsruimte met bar. Het gemeenschapshuis is er primair om, tegen zo laag mogelijke huurkosten, een prettige plek te bieden aan de Vessemse mensen en verenigingen. Een plek om bijvoorbeeld te sporten, muziek te maken, toneel te spelen, te vergaderen, te zingen of gewoon om gezellig aan de bar te zitten.

Het gemeenschapshuis wil dan ook een bruisende locatie in het hart van Vessem zijn waar iedere Vessemnaar terecht kan voor activiteiten en ontmoeten. Het gebouw is in eigendom van gemeente Eersel en wordt gehuurd door het stichtingsbestuur. Gemeente Eersel wil met de gemeenschapshuizen in de gemeente een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de kernen.

Door de week wordt het gemeenschapshuis structureel gebruikt door de Vessemse verenigingen. Iedere avond is zowel de sportzaal als culturele zaal bezet. In het weekend wordt er meer incidenteel voor een activiteit of evenement gebruik gemaakt van het gemeenschapshuis.

Voor meer informatie en reserveringen: wwww.dnboogerd.nl.