Concert in de kerk

Op zondagmiddag 21 november organiseert de stichting ‘Concert in de kerk’ een concert van het Leids Barok Ensemble in de St Lambertuskerk in Vessem.
In de bijlage vindt u de aankondiging (affiche) en beeldmateriaal en onderstaand een kort redactioneel stukje. Het zou fijn zijn als u deze aankondiging zou kunnen plaatsen. 
 
‘Und Drang!’
 
Onder deze titel speelt het Leids Barok Ensemble (LBE) op 21 november een zondagmiddagconcert in de Lambertuskerk in Vessem. Na anderhalf jaar stilte gaat het ensemble maar wat graag weer los! Op het programma staan de 12e sonate in A uit ‘Fidicinium Sacro Profanum’ van von Bibern, sinfonia a 4 in Bes van Albinoni, het 3e hoboconcert van Händel en dat van Allesandro Marcello, en de 6e symfonie van Carl Philipp Emanuel Bach.  
Dit jaar reist de hoboïste Dorota Gorlow mee met het gezelschap. Zij is medeoprichter van het ‘OBOE-ensemble’ en speelt in diverse gezelschappen en orkesten. In het hoboconcert van Händel toont zij haar meesterschap in het rietblazen.      
 
Iedereen is van harte welkom. Na afloop van het concert is er gelegenheid om bij te dragen aan de concertkosten. Aanmelden kan via behoudlambertuskerk@gmail.comDe kerkdeur is open om 14:30 uur. Aanvang van het concert is 15:00 uur.