Super Service Henst

Vol enthousiasme zijn WiIlem-Pieter en Jaan Henst begonnen met het warenhuis ‘Super Service Henst’. :

“Super Service Henst, voor alles wat u wenst”.

Alles is misschien een beetje te veel gezegd, maar er is  wel een groot aanbod van diverse artikelen te verkrijgen. Er bevindt zich ook het TNT-servicepunt, de stomerij service en u kunt er terecht voor pasfoto’s. Via Super Service Henst hoeft u voor schoenenreparatie niet meer het dorp uit; dat doen wij voor u. 
U kunt er terecht voor huishoudelijke tot cadeauartikelen, voor babyartikelen en geneesmiddelen tot make-up. Maar ook voor wenskaarten, lectuur, kranten, kantoorartikelen en cartridges.
Wat dacht u van fournituren, zoals garens, applicaties en ritsen. De ritsen kunnen tevens in alle maten besteld worden.
In het assortiment is een breed scala aan cadeauartikelen verkrijgbaar waaronder dames- en herengeuren in een feestelijke verpakking, maar ook kunt u uw VVV-geschenkbonnen inleveren. Kunt u geen keuze maken, dan hebben wij eigen geschenkbonnen voor elk bedrag. 
Ook in speelgoed is er een ruime keus. Een kind dat bijna jarig is, kan een cadeau-plankje samenstellen

In de slijterij afdeling zal, naast sterke drank, tevens bier, wijn en frisdrank te verkrijgen zijn. U kunt ook terecht voor  bestellingen voor feestjes, zoals u dat vanouds gewend bent. Op verzoek is bezorging van uw bestelling aan huis mogelijk. Daarnaast kunt u voor relatie-geschenken in de slijterij terecht. Vanaf het voorjaar zullen campingartikelen te verkrijgen zijn, evenals spullen voor de vissport.

Willem-Pieter en Jaan staan open voor suggesties om het aanbod af te stemmen op de behoeften van de klanten. Mocht u hier in de toekomst ideeën over hebben, aarzelt u dan niet hen hierover aan te spreken.

De  openingstijden zijn: maandag t/m donderdag: 8:30-18:00 uur; vrijdag: 8:30-20:00 uur; zaterdag: 8:30-16:00 uur.