Evenementen kalender

Concert Sint Lambertuskerk 7 sept.

VESSEM – Op donderdagavond 7 september om 20:00 uur vindt in de Lambertuskerk te Vessem weer een concert plaats in de serie ‘Concert in de Kerk’. Het concert duurt ongeveer een uur. Dit keer speelt Het Haytham Safia Qu4rtet dat bestaat uit: Haytham Safia – u’d (Arabische luit); Hanneke Ramselaar – hobo, althobo; Eva van de Poll – cello en Osama Meleegi – percussie.

Het Haytham Safia Qu4rtet is een uniek ensemble. De leden vertegenwoordigen vele verschillen: tussen man en vrouw, Oost en West, uit het hoofd spelen of improviseren en van blad spelen, de talen die ze spreken en de Arabische, Afrikaanse en Europese muziektradities waarmee ze opgroeiden. Al deze verschillen versmelten tot één grote verbindende kracht door hun passie voor de muziek, hun bewondering voor elkaar en hun pure speelplezier.

Het concert in de Lambertuskerk wordt georganiseerd door de Stichting Behoud Lambertuskerk Vessem die hiermee de relevantie van de gerestaureerde kerk voor Vessem en de omliggende Kempen wil benadrukken.

Wij hopen dat u allen weer komt genieten van een bijzondere ervaring! U bent van harte welkom op donderdagavond 7 september. Bij de uitgang wordt een bijdrage gevraagd voor de kosten van de concerten.

De concertserie wordt ondersteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vrienden van de Lambertuskerk Vessem

www.behoudlambertuskerkvessem.nl


((

))