Evenementen kalender

Toneelgroep voorstellingen

HOE JE HET OOK BEKIJKT, NIETS IS WAT HET LIJKT, IN DOORLOPENDE VOORSTELLING

Voor het nieuwste toneelproject: NIETS IS WAT HET LIJKT, dat zich in de maand mei gaat afspelen, heeft Toneelgroep Vessem de medewerking ingeroepen van tekstschrijvers, gastspelers, locatiebeheerders en natuurlijk de toeschouwers van wie gevraagd wordt om het spel letterlijk op de voet te volgen.

De regie van het geheel is in vertrouwde handen van Karin Liebregts en dus in eigen beheer van de toneelgroep gehouden. Een leuke klus om al die debutanten aan te sturen en te zien hoe lastig en grappig het kan zijn om in een rol te groeien. Spannend ook om een project als dit aan het publiek te presenteren en eens iets uit te proberen dat hier in de omgeving nog niet is vertoond.

Het stuk is opgedeeld in vier delen, zeg maar bedrijven, waarin  gaandeweg kennis kan worden gemaakt met leden van de familie de Waal. Op het eerste gezicht mensen van goeden huize, met een zekere status. Bij nader inzien toch gewoon eerzame burger waaraan soms ook wel eens iets mankeert. Al wil niemand dat natuurlijk weten van zichzelf.

De vier bedrijven spelen zich elk op een andere plaats af, waardoor het publiek, groepsgewijs, steeds weer in de benen zal moeten om het vervolg mee te beleven. Het slotstuk ziet uiteindelijk iedereen tegelijk.

Bij elk volgend stuk groeit zowel bij de spelers als bij de toeschouwer het besef dat er iets niet helemaal klopt. Dat er bedrog in het spel is, , dat er een schone schijn wordt opgehouden, of een dekmantel wordt gebruikt. Waar iedereen meent er beter van te kunnen worden, blijven op het eind vooral verliezers over.

Laat u verrassen en volg de ontwikkelingen in dit toneelevenement op de voet op:

Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei en tevens  op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei

Aanvang: 20.00 uur ( Alleen zondag: 14.00 uur )

Voor meer informatie en voor reserveren van kaarten, zie: www.toneelgroepvessem.nl

 

Onze toneelgroep heeft twee voorstellingen op de planning voor de komende periode.

12, 13, 19 en 20 mei, 20.00 uur: ‘Niets is wat het lijkt’ wandeltoneel op 4 locaties.

14 mei, 14.00 uur: ‘Niets is wat het lijkt’ wandeltoneel op 4 locaties.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.toneelgroepvessem.nl


((

))