Evenementen kalender

Concert Lambertuskerk 14 mei

Concert Lambertuskerk Vessem zondag 14 mei 2017 15:00 uur
BENDER de muziekgroep van liedjesmaker en zanger Bert Vissers, gitarist Tom Bak, contrabassist Jos Caspers en trompettist Rodney Calis

Gedreven muzikanten die na lange muzikale omzwervingen weer terug komen bij wat ze het liefste doen: mooie liedjes maken. In het Nederlands. En spelen! Ze treden op in verschillende formaties in theaters, muziekpodia en op festivals.

Vrolijk en melancholiek. Ontroerend en uitbundig. Bender is een Nederlandstalige muziekgroep van liedjesmaker/zanger Bert Vissers.

Het gaat bij Bender over dingen waar we ons graag aan voorbij ‘haasten’, maar die – hoe hard je ook rent – eigenlijk niet te ontlopen zijn. Dichterlijke teksten van Bert, chansonachtige melodielijnen en sobere arrangementen geven Bender een geheel eigen muzikaal gezicht. Goed te horen is dat arrangeur/gitarist Tom Bak en contrabassist Jos Caspers bekend zijn met verschillende muziekstijlen, van flamenco, latin en pop tot gypsyjazz. Slagwerker Bart Tuinman legt een rustig fundament onder de muziek en verrijkt de klankkleur van de groep met zijn trompet.

Luister vast naar: Het komt goed https://www.youtube.com/watch?v=WJuEUEDN4Ik


((

))