Buurten in de Brouwerijtuin

65+ in Vessem, buurten in de brouwerijtuin in Juli en Augustus

De Kbo-Vessem ondersteunt het initiatief van de Gouden Leeuw in Vessem.

Na een periode van veel thuis zijn, vaak alleen zijn, wel wandelen, maar volgens de richtlijnen van de Corona, het liefst alleen, willen we graag elkaar ontmoeten. Wij zijn dus erg blij dat de tuin van de Gouden Leeuw voor alle mensen in Vessem die 65 jaar en ouder zijn, open is voor een bezoek en een “Goeie Buurt” met elkaar.

In de tuin zijn de tafels en stoelen zo neergezet dat we 1,5 afstand kunnen houden maar ook zo dat we onder genot van een kopje koffie of thee, een gezellig praatje kunnen maken. Een tweede kopje koffie/thee wordt u aangeboden door de Gouden Leeuw. Iemand van de Kbo is er altijd voor als er vragen zijn.

Kom gerust met een groepje, vrienden en vriendinnen, uw buurtgenoten. U hoeft zich niet van tevoren te melden of te reserveren.

Voor de Kbo-Vessem leden geldt dat als u vervoer nodig hebt, u altijd mag bellen naar het secretariaat 0497591451 of naar een bestuurslid: 0623441412. Wij halen u dan op en brengen u weer thuis.

Tijdstip: Elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur in Juli en Augustus. Enkel bij mooi weer en met een temperatuur boven de 20 graden.